Project Description

Xelion contact sync

Synchroniseer de contacten vanuit je CRM- ERP- software met het Xelion telefoonboek.  Zo heb je altijd een up-to-date telefoonboek en zie je direct wie er belt.

MODULE AANVRAGEN

Xelion contact sync

Synchroniseer de contacten vanuit je CRM- ERP- software met het Xelion telefoonboek.  Zo heb je altijd een up-to-date telefoonboek en zie je direct wie er belt.

MODULE AANVRAGEN

note: deze dienst is end-of-life, informeer naar de beschikbaarheid. 

Beschrijving

Met de Red Cactus Contact sync voor Xelion heb je een tool in handen om al je contacten te synchroniseren met het Xelion telefoonboek. Zo heb je altijd een up-to-date telefoonboek en zie je direct wie er belt.

Technisch

De Contact Sync module is een Windows applicatie die geïnstalleerd moet worden door de ICT/Telecompartner op een server of PC. Dit kan in een datacenter of in het netwerk van de klant. Omdat het om het verwerken van persoonsgegevens gaat dient deze omgeving goed beveiligd te zijn. De contacten worden in badges opgeknipt zodat dit geen problemen veroorzaakt op de Xelion omgeving als er meer dan tienduizend contacten gesynchroniseerd moeten worden. Het verversen van het synchronisatieproces gebeurd op basis van een tijdsinterval die geconfigureerd kan worden naar wens. Standaard is het 1-wegs synchronisatie.

CRM- ERP- software

Deze module staat los van andere softwaremodules en/of integraties in onze marketplace. Zie voor een volledige lijst van de ondersteunde CRM- ERP- pakketten waar een contact synchronisatie voor beschikbaar is onderstaande lijst. Indien het gewenste CRM- ERP- pakket hier niet bij staat, kan die toegevoegd worden. Kijk voor de tarieven onder ‘prijs’.

  • Syntess
  • Clientbox
  • SQL databases
  • HubSpot

Systeemvereisten

Besturingssysteem Processor
Windows (8 en hoger) x64

Prijs

Licentie per bedrijf eenmalig: €250,00 | Per maand: €50,00
Toevoegen nieuwe CRM- ERP-  integratie eenmalig: op aanvraag

*Getoonde tarieven zijn de bruto verkoopprijzen exclusief BTW.  Stuur een e-mail om de partnerprijslijst te ontvangen.

Deze koppeling is alleen beschikbaar voor het volgende telefonieplatform:

  • Xelion

Wil je deze module combineren met een ander telefonieplatform? Neem dan contact met ons op.

n.v.t.