Softwarepakketten2020-07-20T17:22:23+02:00

Telefoniekoppeling (CTI integratie)

Red Cactus koppelt nagenoeg elk CRM-, ERP-, of administratiepakket aan jouw telefonieomgeving met de geweldige pop-up software Bubble. Op deze pagina staan de integraties vermeld die al zijn gerealiseerd. Staat jouw softwarepakket er (nog) niet bij? Laat het ons weten zodat we direct voor je aan de slag kunnen om de koppeling alsnog te realiseren!

Gerealiseerde telefonie integraties
Clientbox2020-07-20T15:30:25+02:00

Softwarepakket

Met Clientbox kan jij in één eenvoudige omgeving je klant- en bedrijfsprocessen stroomlijnen. Zo heb je meer tijd voor je business en zorg je voor blijere klanten en tevreden medewerkers.

Wat kun je ermee?

Met de Red Cactus telefoniekoppeling verschijnt er bij een inkomend en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC. De pop-up software is volledig aan te passen naar jouw specifieke wensen. Maak knoppen aan om de klantkaart te openen of de tijdsregistratie te starten onder jouw relatie. De pop-up software is voorzien van click-to-dial software waardoor je met 1 muisklik op een telefoonnummer een gesprek kunt starten. Daarnaast is het direct zichtbaar met wie en wanneer jouw relatie het laatst contact heeft gehad van je collega’s zodat je nooit meer hoeft te zoeken.

Website softwarepakket

www.clientbox.nl

Meer informatie

E-mail: sales@redcactus.nl
Telefoon: 0113-405065

PerfectView CRM2020-07-20T16:47:39+02:00

Softwarepakket

PerfectView houdt zich sinds 1984 bezig met de ontwikkeling van customer relationship management software. Wij zijn met recht expert te noemen. Als leverancier van een relatiebeheersysteem stellen wij zelf jou als onze klant centraal. Dit betekent dat je altijd gebruik kunt maken van onze onbeperkte support. Onbeperkte dataopslag hebt voor al je gegevens. Altijd in het Nederlands geholpen en ondersteund wordt en van ons excellente dienstverlening mag verwachten.

Wat kun je ermee?

Met de Red Cactus telefoniekoppeling verschijnt er bij een inkomend en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC en matchen we het telefoonnummer met de relatie die bekend is in PerfectView. De pop-up software is volledig aan te passen naar jouw specifieke wensen en je kunt in de pop-up informatie zichtbaar maken wat voor jouw belangrijk is. Met 1 muisklik op de knop opent direct de juiste klantkaart. De pop-up software is voorzien van click-to-dial software waardoor je met 1 muisklik op een telefoonnummer een gesprek kunt starten. Daarnaast is het direct zichtbaar met wie en wanneer jouw relatie het laatst contact heeft gehad van je collega’s zodat je nooit meer hoeft te zoeken.

Website softwarepakket

www.perfectviewcrm.nl

Meer informatie

E-mail: sales@redcactus.nl
Telefoon: 0113-405065

phone2021-06-17T10:46:40+02:00

Softwarepakket

Met Simplicate krijg je inzicht in jouw bedrijfsperformance. Jouw diensten zijn gebaseerd op kennis. Simplicate helpt met efficiënte werkprocessen, zodat jij meer tijd hebt voor klanten.

Wat kun je ermee?

Met de Red Cactus telefoniekoppeling verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC en matchen we het telefoonnummer met de relatie die bekend is in Simplicate. De pop-up software is volledig aan te passen naar jouw specifieke wensen en je kunt in de pop-up informatie zichtbaar maken wat voor jouw belangrijk is. Met 1 muisklik op de knop opent direct de juiste klantkaart. De pop-up software is voorzien van click-to-dial software waardoor je met 1 muisklik op een telefoonnummer een gesprek kunt starten. Daarnaast is het direct zichtbaar met wie en wanneer jouw relatie het laatst contact heeft gehad van je collega’s zodat je nooit meer hoeft te zoeken.

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Website softwarepakket

www.simplicate.com

Meer informatie

E-mail: sales@redcactus.nl
Telefoon: 0113-405065

Recranet2020-07-20T15:59:20+02:00

Softwarepakket

Het reserveringssysteem van de volgende generatie. Met Recranet heb je een alles-in-1 oplossing (reserveringssysteemwebsite en marketing) waarmee talloze toeristische organisaties online succesvol zijn gemaakt, variërend van camping, B&B, verhuurorganisatie, chaletpark, vakantiepark tot hotel.

Wat kun je ermee?

Met de Red Cactus telefoniekoppeling verschijnt er bij een inkomend en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC voorzien van naam beller, het telefoonnummer, geboekte accommodatie, aankomstdatum en vertrekdatum. Daarnaast kun je een notitie weergegeven zodat je belangrijke zaken direct weergeeft in de pop-up. De pop-up software is voorzien van click-to-dial software waardoor je met 1 muisklik op een telefoonnummer een gesprek kunt starten.

Website softwarepakket

www.recranet.com

Meer informatie

E-mail: sales@redcactus.nl
Telefoon: 0113-405065

TaxSys Pro2020-07-20T16:16:13+02:00

Softwarepakket

TaxSys Pro is bedoeld voor de middelgrote en grote taxibedrijven en bestaat uit een volledig operationele omgeving waaronder de gebruikersvriendelijke ritagenda en de administratie van de chauffeurs, relaties en voertuigen.

Wat kun je ermee?

Met de Red Cactus telefoniekoppeling matchen we het telefoonnummer met de relatie die bekend is in TaxSys Pro. Hierdoor opent de juiste klantkaart bij een inkomende oproep waardoor de centralist direct de mogelijkheid heeft een rit te boeken en is het niet meer nodig de relatie op te zoeken. Dit scheelt enorm veel tijd en komt de klanttevredenheid ten goede. Daarnaast is de pop-up software voorzien van click-to-dial software waardoor je met 1 muisklik op een telefoonnummer een uitgaande oproep kunt starten.

Website softwarepakket

www.bsauto.nl

Meer informatie

E-mail: sales@redcactus.nl
Telefoon: 0113-405065

Tobias AX2020-07-20T16:36:52+02:00

Softwarepakket

Met Tobias AX heeft een woningcorporatie een compleet ERP systeem- opgebouwd uit suites – dat zowel een schaalbaar als ‘open’ systeem is. Kennis over uw markt en uw klanten is essentieel om strategische keuzes te kunnen maken. Om over deze informatie te kunnen beschikken, is het niet alleen van belang om de juiste zaken vast te leggen maar u wilt deze ook kunnen ontsluiten en interpreteren.

Wat kun je ermee?

Met de Red Cactus telefoniekoppeling matchen we het telefoonnummer met de relatie die bekend is in Tobias AX. Hierdoor opent de juiste klantkaart bij een inkomende oproep waardoor de medewerker direct over alle informatie beschikt van de huurder en hieraan vervolg acties kan verbinden. Dit scheelt enorm veel tijd en komt de klanttevredenheid van de huurder ten goede. Daarnaast is de pop-up software voorzien van click-to-dial software waardoor je met 1 muisklik op een telefoonnummer een uitgaande oproep kunt starten.

Website softwarepakket

www.aereon.nl

Meer informatie

E-mail: sales@redcactus.nl
Telefoon: 0113-405065

Ga naar de bovenkant